VERHUISD!

Na veertien jaren BSR in Zoetermeer, ben ik verhuisd naar een ander deel van Nederland, Drenthe. Daar woon ik intussen enkele weken en hoe voelt dat? Prettig, kan ik voluit zeggen. Dat is niet heel verrassend omdat ik Drenthe al kende, eerder heb ik er al vierentwintig jaar gewoond. Voor mijn werk ben ik toentertijd verhuisd naar Zoetermeer waar het fijn wonen was, en nu i.v.m. een huis weer terug naar Drenthe waar het ook fijn wonen is.

In Assen heb ik mijn praktijk in een verzamelgebouw. Dat is net anders dan ik tot op heden gewend was. In een praktijk buiten de deur werken, aan huis praktiseren en nu met meerdere ondernemers in hetzelfde gebouw, overal is iets voor te zeggen. ‘Ervaar het maar’ zijn voor mij gevleugelde woorden en dat gaat ook voor mezelf op.
Wat me opvalt is dat het opbouwen van een praktijk in Assen net zo voelt als toen ik veertien jaar geleden voor het eerst begon. Dat had ik niet direct verwacht als ervaren BSR behandelaar! Ik dacht op eenzelfde manier door te gaan als ik was gewend, maar het is net anders. Het voelt een beetje net als toen: afwachten of mensen ervoor openstaan, of het gewaardeerd wordt, of de praktijkruimte goed is, en of het stukje reizen bevalt.
Spannend, maar niet op een vervelende manier. Het is meer verwachtingsvol, merk ik.

Wat ik bovenal merk is hoe krachtig BSR werkt! De laatste maanden heb ik extra behandelingen gevraagd aan collega’s omdat mijn lichaam dit wel nodig had tijdens maanden van organiseren, aansturen, verbouwen, reizen enzovoort. Een zware klus! Na de verhuizing twee weken vrij genomen en nu weer op gang aan het komen in de nieuwe situatie. Ik kan nog wel een extra release gebruiken en ga die ook organiseren, maar alles gaat alweer prima en weer zo goed als de oude!

Een goede start om in Assen te beginnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.