Electro Magnetisme

Chemische Stress door EMF

 

Een tot op heden nog onbekende vorm van chemische stress is Electro Magnetische Straling.

Dit wordt ook wel EMF genoemd: Electro Magnetic Fields.

Deze EMF is afkomstig van elektrische apparaten en installaties. Alles wat elektrisch wordt aangedreven, geeft een bepaalde straling af. Zodra dit soort apparatuur iets uitzendt, zoals zendmasten, Wifi-routers, computers, telefoons en elektrische auto’s, dan wordt deze straling vele malen sterker.

 

Nu zijn deze dingen niet meer weg te denken uit de samenleving. Alleen wordt de stralingsbelasting steeds sterker en dat heeft gevolgen.

 

Als er teveel EMF op het lichaam afkomt, raken de cellen overbelast wat uiteindelijk kan leiden tot spininversie. De engelse betekenis van ‘To spin' is draaien en ‘inversion’ betekent de verkeerde kant op.

Dit betekent dat de lichaamseigen electronen de verkeerde kant op gaan draaien waardoor het immuunsysteem verzwakt en herstellen moeilijker of onmogelijk wordt.

Specifieke klachten kunnen o.a. zijn: resistentie tegen behandelingen, supplementen en voedingsmiddelen die niet meer opgenomen worden, slapeloosheid, toenemende vermoeidheid, oorsuizen en futloosheid.

 

Om te weten wat je kunt doen is allereerst je woning en/of je werkplek laten meten of er sprake is van EMF straling. Misschien herken je bij jezelf verschijnselen waar je eerder geen last van had en waar geen duidelijke oorzaak voor is; bijvoorbeeld oorsuizen zonder overbelast te zijn geweest door harde geluiden.

Als je weet dat je er last van hebt, kun je speciale beschermende (onder)kleding, gordijnen, beddengoed e.d. aanschaffen. Let op dat dit alleen de straling tegenhoudt!

Mocht er sprake zijn van spininversie, dan is het zaak dat ongedaan te laten maken met een zogenoemde spininverter. Deze zorgt ervoor dat lichaamscellen weer teruggaan naar normaal en je lichaam BSR, voedingsmiddelen e.d. weer goed kan opnemen. Herstel wordt dan nog beter mogelijk!

Vooraf aan de BSR behandeling krijg je gelegenheid om zonder extra kosten gebruik te maken van de spininverter in de praktijk.