Mijn profiel

Mijn naam is Trienke Wiersma (1952). Toen mijn drie kinderen oud genoeg waren, heb ik een opleiding tot leerkracht gevolgd en heb tien jaar in het basisonderwijs en speciaal onderwijs gewerkt. Mede door teveel hoofdpijnklachten heb ik het onderwijs vaarwel gezegd en ben individueel begeleider geworden voor kinderen en volwassenen.
In 2001 heb ik een verhalen-vertelatelier opgezet en heb op veel plekken in Nederland in opdracht verhalen verteld en vertelcursussen gegeven. Het atelier is later veranderd in een bedrijf waarin trainingen werden gegeven om je bedrijf of jezelf te kunnen presenteren. Inmiddels ben ik daar niet meer actief in.

 

In datzelfde jaar ben ik Body Stress Release tegengekomen en na zes maanden met veel behandelingen, was ik een paar maanden hoofdpijnvrij. Dat herstel zette zich snel voort en vanaf 2002 ben ik geheel hoofdpijnvrij.
Wat is het een feest om mijn leven weer terug te hebben! Alle investeringen en ogenschijnlijke teleurstellingen zijn meer dan de moeite waard geweest.

De motivatie om zelf de opleiding tot practitioner te volgen, was om aan anderen te kunnen doorgeven wat ik zelf ervaren had: een optimaal gevoel van gezond zijn om het leven ten volle te benutten.
Daarom ben ik april 2005 naar Zuid-Afrika vertrokken waar de opleiding werd gegeven. Ik merkte dat ik meer dan genoeg levenskwaliteit terug had gekregen om dat avontuur aan te gaan ondanks mijn 52 jarige leeftijd.

Vanaf oktober 2005 heb ik een Body Stress Release praktijk, waarin ik vele mensen heb ontmoet. Het bijzondere is dat zij niet alleen van hun pijn en andere ongemakken afkomen, maar ook dat zij vaak nieuwe stappen zetten die hun levensloop beïnvloeden. Dat is genieten van weerskanten!

Voor meer achtergronden, opleiding en ontstaansgeschiedenis van de BSR kunt u kijken op: http://www.bodystressrelease.nl